VO-Digitaal

Concept, Design & Development

VO-digitaal hield zijn jaarlijkse klantendag dit jaar online. Op een digitaal schoolplein dat wij ontwierpen. En dat pakte heel goed uit.

  • Klant VO-Digitaal
  • Jaar 2020
  • Diensten Concept, Design & Development

Het virtuele schoolplein

Juist door het event online te houden, was de uitstraling van het platform volledig aan te passen aan de werkwijze, uitstraling en persoonlijke benadering van de verkoper van digitaal lesmateriaal. En dat hebben we gedaan. Want wat past er dan beter dan een digitaal schoolplein? In samenwerking met Supermassive ontwierpen we een 3D-schoolcomplex waarin ruimte is voor honderden bezoekers, meerdere presentaties en de mogelijkheid elkaar virtueel te ontmoeten in de chat.

 

VO-Digitaal kon zijn producten zo op meerder manieren online presenteren. En met succes! โ€œWat een ontzettend gave manier van presenteren dit. Een uniek concept en uitstekend doordacht. Het is gewoon leuk om over het schoolplein te โ€˜lopenโ€™โ€, zo reageerde een van de vele enthousiaste bezoekers na afloop.

Personalised Online Event Platform

Het digitale platform was voor ons een geweldige uitdaging om te ontwikkelen. En nu het platform er is, is hij inzetbaar en aan te passen voor veel soorten events. Denk jij erover om je open dag, congres of een ander evenement online te houden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag.