Buro Harro

Concept, Responsive Design & Development

Landschappen die je raken - dat is waar buroharro van houdt.

  • Klant buroharro - landschap/stedenbouw
  • Jaar 2021
  • Diensten Concept, Responsive Design & Development
  • Awards Site Of The Day (Mindsparkle Magazine), Special Kudo's (CSS Design Awards), Mobile Excellence/Honorable Mention (Awwwards)
Bekijk website

Een eenvoudige vormgeving met een intense ervaring

Landschappen die je raken — daar houden we van’, dat is buroharro. Een ontwerpburo voor landschapsarchitectuur & stedenbouw dat werkt op alle schalen: van regio tot achtertuin, in het landelijk gebied en in de stad. Ze houden van eenvoudige vormgeving met een intense ervaring. Om dingen voor elkaar te krijgen halen we alles uit de kast.

Die intense vormgeving ontbrak bij de eigen buroharro branding. ‘We zijn enorm gegroeid de afgelopen jaren en mijn digitale identiteit paste niet meer bij onze doelen en visie waar we dagelijks aan werken’, aldus Harro de Jong.

Wij mochten aan de slag met een nieuwe visuele identiteit plus de ontwikkeling van de website. Een digitale interface die de artist impressions en fotografie nog meer laat spreken. Een website waarin minimale animatie het juiste gevoel bij de gebruiker geeft en eenvoud het keyword is. Een digitale omgeving waar we trots op zijn!

Website Buro Harro Arnhem