Over ons

Wie we zijn

Wij zijn Encode, een creative studio, gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk websites en apps in Arnhem. Dat doen wij van concept tot implementatie, waarbij de gebruikerservaring altijd voorop staat.

Onze diensten

Wij ontwerpen vanuit een combinatie van ervaring en gevoel.

Zo hebben we een sterke intuïtie ontwikkeld voor look & feel. Hoe ziet jouw boodschap eruit en hoe kunnen bezoekers jouw verhaal ervaren? Maar ook: wannéér vertel je jouw verhaal – op welk moment grijp je de aandacht van je bezoeker? Dat is een kwestie van de juiste timing en de juiste interactie.

Wil je weten hoe wij werken?

Team

Sjors Roelofs
Sjors Roelofs Creative developer
Remi Uijting
Remi Uijting Digital designer
Carmen Benneker
Carmen Benneker Projectmanager
Paul Theuns
Paul Theuns Managing director
Robert van Wingerden
Robert van Wingerden Creative director
Victor van Vloten
Victor van Vloten Creative director

Met een goede dosis creativiteit en lef vinden wij interactieve oplossingen die verrassen.

Encode heeft een nauwe samenwerking met de labels Arteffects en Supermassive. Arteffects is een communicatiebureau met een passie voor film. Supermassive is gespecialiseerd in motion-driven storytelling.

Wat onze samenwerking zo speciaal maakt is dat wij niet alleen onze werkplek in Arnhem met elkaar delen, maar dat we ook elke dag samen lunchen, we samen op bedrijfsuitjes gaan en dat we samenwerken aan geweldige projecten. Dit zorgt ervoor dat we goed op elkaar zijn ingespeeld, altijd dicht bij elkaar zitten en zo met elkaar creatieve, online en interactieve storytelling-projecten kunnen creëren. Samen vormen wij East Agency.