Hoe wij werken

Proces

Door eerst goed te luisteren komen we tot de kern van de vraag die voor ons ligt. Vanuit die essentie bedenken we een concept dat aansluit op de wensen en mogelijkheden. Maatwerk dus. Met een goede dosis creativiteit en lef vinden wij interactieve oplossingen die verrassen.

  • Concept
  • Productie
  • Testfase
  • Oplevering en nazorg

De eerste stap in ons proces is het maken van een concept. Dat doen we niet voordat we de vraag goed doordacht hebben. We kijken naar de kernwaarden en vooral: de doelgroep. Dit doen we door vragen te stellen over welke mensen die doelgroep maken, wat ze doen, waar ze zich bevinden en hoe ze zich laten raken. Pas wanneer wij begrijpen wie jij bent, wie je doelgroep is en wat je wil bereiken, gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een concept.

Na het ontwikkelen van het concept gaan we ideeën tot werkelijkheid brengen. De vormgeving en ontwikkeling gebeurt vaak tegelijkertijd en rondom goede content die de bezoeker raakt. Daarom helpen we jou met het verzamelen of ontwikkelen daarvan.

Tijdens de ontwikkeling van een website of app testen we hem regelmatig. Dit doen we samen met jou. We zorgen ervoor dat je regelmatig kunt meekijken om de voortang te volgen en plannen we feedback-momenten in. Ook gebruiken we deze fase om de definitieve content te plaatsen, waardoor de website of app zijn uiteindelijke vorm begint aan te nemen.

Helemaal tevreden? Dan is het tijd om live te gaan! Je website of app wordt nu gepubliceerd zodat iedereen hem kan gaan bekijken.

Ook hierna zijn we er voor je, bijvoorbeeld wanneer je nog vragen hebt over het bijwerken van de content of graag veranderingen wilt aanbrengen. Wil je het up-to-date houden van je website of app helemaal aan ons overlaten? Dat doen we graag voor je!