WordPress development

Onze diensten

Bij Encode werken we bij de ontwikkeling van onze websites graag met WordPress, een gebruikersvriendelijk systeem (ook wel Content Management Systeem, of afgekort CMS genoemd) waarmee je de content op jouw website kunt onderhouden. WordPress is een van de meest populaire content management systemen ter wereld.

We werken zo graag met WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit die het systeem biedt. Omdat al onze websites maatwerk zijn, kunnen we de WordPress omgeving (ook wel backend genoemd) zo optimaal mogelijk voor jou inrichten, zonder dat je hoeft te zoeken in een oerwoud aan functionaliteiten. We krijgen van onze bestaande klanten dan ook vaak te horen dat ze vooraf niet hadden verwacht dat het onderhouden van hun website zó eenvoudig was.

Maatwerk, gegarandeerd.

Maatwerk. Een van de belangrijkste pijlers binnen Encode. Wij doen niet aan vooraf gefabriceerde templates. Bij het maken van een website beginnen we altijd blanco. Hierdoor bouwen we jouw site op een manier die perfect aansluit bij de merkidentiteit en merkwaarden van jouw bedrijf, en daarnaast ook nog eens veilig, snel en goed te onderhouden is.

Responsive & mobile first

Voor ons een vanzelfsprekendheid: Door middel van responsive webdesign maken we elke website gereed voor zowel mobiel als desktop (en alles wat daartussenin zit). Of jouw site nou voornamelijk door mobiele gebruikers wordt bezocht of niet, wij zorgen ervoor dat elk type gebruiker de meest optimale gebruikerservaring krijgt.

SEO & marketing ready

Een prachtige website die niet gevonden wordt heeft weinig waarde. Daarom zorgen we er altijd voor dat jouw site is ingericht voor SEO en marketingdoeleinden. We richten de website zo in dat aan alle basis-voorwaarden wordt voldaan, zodat jouw site goed gevonden kan worden door zoekmachines.

Wil je verder gaan dan de basis? Ook dan kunnen we je daarbij helpen. We hebben namelijk een groep met nauw-betrokken specialisten op het gebied van online marketing die we vertrouwen en waarmee we regelmatig samenwerken. Door hen vroegtijdig te betrekken in het proces kunnen we jouw website nóg beter maken.

Koppelingen

Heeft jouw website (API)koppelingen nodig met andere systemen, zoals een agenda of social media? Wij kunnen je helpen om deze koppelingen zo optimaal mogelijk in te richten.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten over wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op