Webdesign

Onze diensten

De term webdesign wordt vaak gebruikt als aanduiding van het gehele proces van het maken van een website โ€“ vanaf het concept naar het UI/UX-ontwerp van een website, tot aan de volledige realisatie, oplevering en nazorg van een website.

Met Studio Encode zijn wij jouw flexibele en betrouwbare partner op het gebied van webdesign, waarbij we veel waarde hechten aan het creatieve proces. Dit zie je niet alleen terug in ons werk, maar komt ook terug in de omgeving waarin we werken (interesse om ons kantoor in Arnhem met eigen ogen te beleven? Neem contact met ons op en kom een langs voor een gesprek of lunch gezellig met ons mee).

Maatwerk, gegarandeerd.

De ontwikkeling van een website begint altijd met een vraag of idee. Door eerst goed te luisteren komen we samen tot de kern. Vanuit die essentie bedenken we een concept dat aansluit op de wensen en mogelijkheden.

Maatwerk dus. Een van de belangrijkste pijlers binnen Encode. Elke website of app die wij realiseren is namelijk uniek en zal nooit worden gebouwd aan de hand van standaard templates. Dit zorgt ervoor dat jouw website een solide basis vormt, die niet alleen volledig aansluit bij de merkidentiteit en merkwaarden van jouw bedrijf, maar daarnaast ook nog eens veilig, snel en goed te onderhouden is.

Naast het realiseren van jouw website kunnen we ook je helpen met alle zaken rondom die website. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten (copywriting), het maken van fotografie, video en animaties, maar ook aan online marketing (SEO en SEA).

Onze focus en specialisme ligt bij het maken van websites, en dat houden we graag zo. Daarom vinden wij het geweldig om samen te werken met professionals die goed zijn in hun eigen ding.

Zo zijn wij onderdeel van East Agency, waarbinnen specialisten zitten die de meest waanzinnige dingen kunnen maken op het gebied van fotografie, video en animatie (en waarmee we zelfs onze werkplek in Arnhem delen en elke dag samen lunchen), maar hebben we ook een groep met nauw-betrokken freelancers en agencies die we vertrouwen en waarmee we regelmatig samenwerken. Door hen vroegtijdig te betrekken in het proces kunnen we jouw website nรณg beter maken.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten over wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op