Drift om te Dansen

UX/UI Design & Development

Al twintig jaar lang staat Drift bekend om haar culturele evenementen in Nijmegen waar kunst, cultuur, dans en muziek centraal staat.

  • Klant Drift om te dansen
  • Jaar 2023
  • Diensten UX/UI Design & Development
Bekijk website

Samen met ST-DUO en Drift ontwikkelden wij een UX/UI design en development die aansluit bij de nieuwe identiteit van het cultureel evenementenplatform Drift om te dansen. Drift is al lang niet meer álleen een festival in Nijmegen. Drift is een merk, een community. Met een verhaal, een merchandise en een plek waar muziek, mensen en onvergetelijke momenten samenkomen. A creative universe.

Dit alles hebben wij samengebracht in de nieuwe Drift website. Editorials is een belangrijk onderdeel geworden, waar verhalen verteld kunnen worden en beelden voor zích spreken. Zo heeft ook ieder festival haar eigen pagina, waar de bezoeker toegang heeft tot de meest recente informatie over het desbetreffende festival met de line-up, alle ins- en outs en de meest actuele berichten. Een voorproefje op wat komen gaat. Beweeg mee met Drift, ontdek de sfeer én de nieuwste Drift Festival ’23 content op driftomtedansen.nl.