Content Creation

Onze diensten

Een website zonder content is een lege huls. Content geeft betekenis aan jouw website en kan zorgen bij de juiste beleving bij jouw bezoekers. Onder Content Creation kun je verschillende onderdelen verstaan. Dit kan bijvoorbeeld het schijven van teksten zijn (copywriting), maar ook het maken van foto’s, video’s en animaties.

Content is dus onmisbaar voor jouw website, en daarom nemen wij de ontwikkeling van content zo vroeg mogelijk mee in het ontwerp en de ontwikkeling van een website, zodat de content en de website perfect op elkaar aansluiten.

East Agency

Voor de ontwikkeling van content zijn wij met Encode onderdeel van East Agency. Binnen East Agency zitten verschillende specialisten die de meest waanzinnige dingen kunnen maken op het gebied van fotografie, video en animatie.

Daarnaast hebben we ook een groep met nauw-betrokken freelancers en agencies die we vertrouwen en waarmee we regelmatig samenwerken om content te creëren. Zo kunnen we per project kijken welke specialist het meest geschikt is voor jouw project.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer weten over wie we zijn en wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op